Hvorfor en ren pause er den bedste idé, når din eks fortryder skilsmisse

Kilde: rawpixel.com



At finde dig selv ved at forsøge at navigere i skilsmissens kompleksitet kan være overvældende og til tider føles umulig. Time Magazine fortæller sine læsere i en artikel, at den nuværende skilsmissesats falder. I stedet for den tidligere 50% chance for, at et ægtepar vil skille sig, er oddsen faldet til 39% chance for, at et ægteskab ender med skilsmisse. Ser ud som fremskridt for den ægteskabskultur, vi lever i. Selvom dette bestemt er en god nyhed for de 11%, der slår de tidligere odds, ændrer det ikke meget for de 39%, der er dømt til frustrationen ved at manøvrere skilsmissens landminer.

Lykkeligt til deres dages ende


Vær ikke bekymret, hvis du blev offer for barndoms eventyr, der foreslog, at små piger er prinsesser, der vokser op og bliver forelsket i en prins. Den sociale accept af romantisering af frieri og ægteskab uden at give lige tid til virkelighederne og udfordringerne ved at dele dit liv med en anden person forplanter forventningen om et 'lykkeligt, evigt efter' ægteskab med din partner. Ordsprogene ville bedre tjene os som: 'Heldigvis nogle dage, Meh - på andre dage, og & rsquo; Hvad pokker tænkte jeg?!? & Rsquo; på andre dage. '

Over tid begynder du at se din partner uden de rosenfarvede briller, der plejede at skjule så mange af din kæreste & rsquo; s 'mindre søde' egenskaber og vaner. Desværre er der mange veje, der kan føre par til skilsmisse. Heldigvis er samfundet blevet langt mere tolerant over for det, der tidligere var et tabuemne. Mens samfundet som helhed bedre har lært at håndtere og acceptere skilsmisse, har dette ikke nødvendigvis forbedret den individuelle oplevelse af at krydse en skilsmisse.



Sex efter skilsmisse



Det er ikke ualmindeligt at kæmpe for at finde den 'nye normale', når din fortid har inkluderet det intime forhold mellem ægteskabet. At beslutte, at du ikke længere vil være gift, lukker ikke alle de følelser, der en gang blev delt af et ægtepar. Sex er ofte et vanskeligt område at styre. Der kan stadig være fysiske opfordringer mellem ekserne. Mens en lejlighedsvis & rsquo; rulle i høet & rsquo; virker harmløs, virkeligheden er, at dette forlænger følelserne af intimitet og kan skabe forvirring for en eller begge partnere og endda føre til midlertidigt at glemme nogle af de 'store problemer', du kæmpede med, og du kan diskutere, at en person fortryder skilsmisse.

Skilsmisse beklager

Der er ingen retningslinjer, der sikrer, at der er en perfekt måde at håndtere en skilsmisse på. Det giver mening, at en skilsmisse, der er aftalt gensidigt, har potentialet til at være mindre udfordrende end en omstridt skilsmisse. Selv for de heldige folk, der falder ind i denne gruppe, kan skilsmisse blive stadig vanskeligere, når en af ​​partnerne indser, at han / hun fortryder skilsmisse. Hvis begge parter følte det sådan, simpelt! De kunne give det endnu en gang! Men når kun en partner fortryder skilsmisse, kan dette være begyndelsen på en tumultful oplevelse. Det er ikke ualmindeligt at gætte dig selv. Især på en så stor beslutning som at afslutte et ægteskab. At være i tvivl betyder dog ikke, at du har taget den forkerte beslutning.


Kilde: rawpixel.com



Grænser er vigtige

Delt ansvar efter en skilsmisse kan tvinge eks-partnere til at være mere til stede i hinandens liv, end de ellers ville være. Børn ønsker ofte, at begge forældre skal deltage i betydelige milepæle gennem årene, hvilket betyder, at det er vigtigt at mestre kunsten om høflighed. At være venlig mod din eks betyder dog ikke, at du ikke kan have grænser. At forstå dette vil efterlade dig i en meget sundere plads under (såvel som efter) disse tvungne møder. Især i situationer, hvor din eks, fordi han eller hun fortryder skilsmisse, nyder at bruge den ekstra tid sammen med dig.

Ved blot at være opmærksom på, hvad du er og ikke er fortrolig med, er du mere bemyndiget til at tale for dig selv. Grænser er ikke et værktøj til at straffe andre med, snarere en bevidsthed om dine grænser med hensyn til interaktion med dem, du ikke naturligt drager mod. I stedet for lydløst at argumentere med dig selv i varmen fra et tvivlsomt øjeblik, vil du allerede være opmærksom på, at du har ret til ikke at deltage i noget, der får dig til at føle dig utilpas.

Dette niveau af bevidsthed er nøglen til at lindre angst, før det tager rattet. Når du allerede har tilladt dig at frigøre dig i ubehagelige interaktioner, frigør dette dig til ikke at håndtere den angst, der kan få dig til at føle dig skør, før lejligheden overhovedet er ankommet.

Intet perfekt ægteskab - Ingen perfekt skilsmisse

Det er ret sikkert at sige, at i betragtning af at der ikke er noget som et perfekt ægteskab, er der sandsynligvis heller ikke noget som en perfekt skilsmisse. Tag mod til at vide, at det, ligesom de andre store skridt, vi tager i livet, vil lære at navigere på den 'rigtige måde', der skal skilles, mere af en rejse og mindre af en destination. Sjældent høres det, når dette er emnet for samtalen, at nogen har mestret skilsmissekunsten. Det er ikke ualmindeligt, at din eks fortsat er en kilde til stor irritation længe efter ægteskabet er afsluttet.

Hvis du er en af ​​de heldige mennesker, der ikke har meget eller intet at gøre med din eks efter skilsmisse, så betragt dig selv som heldig. Igen betyder opløsning af et ægteskab ofte ikke, at du aldrig mere behøver at være involveret i din eks. Det kan virke som en modsigelse at sige, at du kan gøre en ren pause, mens du stadig skal deltage i familiebegivenheder med din tidligere partner, men det KAN gøres. Endnu en gang er det her, at en bevidsthed om din ret til sunde grænser kan være din frelsende nåde.

Ved tydeligt at kommunikere til din eks, at du behandler stillingen som en medforælder med ham / hende som en forretningsordning og holder personlige følelser og følelser ude af den, sender den en klar besked, der er mindre tilbøjelige til at blive fortolket som gensidige følelser af 'beklager skilsmisse' fra din side. Ved at forblive så fast i denne opløsning som du kan, bliver meddelelsen til sidst klar for din eks. Og hvis du ødelægger og afviger fra kurset, skal du tilpasse dig efter det, der fungerer bedst for dig, og begynde igen. Det handler ikke om perfektion, men snarere ensartet indsats og en forpligtelse til det arrangement, du har accepteret.

Giv dig selv tid

Som i alle de ting, vi stræber efter, er tiden afgørende. Rom blev ikke bygget på en dag, og der sker heller ikke en ren pause fra din eks natten over. At gøre en ren pause er bestemt lettere, når børn ikke er involveret, men det kan også opnås, når fælles forpligtelser skaber gentagne eksponeringer over for din eks. Husk, at det at dele en kærlighed til børn ikke betyder, at I begge skal være med på ALLE begivenheder, der følger med. Du kan finde måder til kreativt at deltage uden at begge skal være til stede på samme tid og sted. Selv når din eks vedvarer, vil det i sidste ende (i de fleste tilfælde) være at overholde budskabet, hvis du er i overensstemmelse med de grænser, du har forpligtet dig til. Det kan bare tage lidt tid.

Kilde: rawpixel.com

Pas på dig selv

Disse enkle tilgange gælder for mange mennesker, der navigerer i en skilsmisse og finder ud af, at deres eks har følelser af fortrydelse over separationen. Som i alle tilfælde er der dog altid undtagelser fra reglen. Hvis din er en mere ustabil situation, en der ikke reagerer på de civile tilgange, der er nævnt i denne artikel, kan det være, at du har brug for at nå ud til professionel hjælp.

Hvis du finder ud af, at kompleksiteten ved at manøvrere gennem disse urolige farvande er mere, end du kan klare alene, kan det være meget nyttigt at nå ud til en autoriseret rådgiver for at diskutere de unikke udfordringer, du står over for. Der er mange kilder, du kan henvende dig til. En ressource, der er let tilgængelig og let tilgængelig, er ReGain.

Kombinationen af ​​fleksibel tilgængelighed samt rimelige omkostninger gør dette til en uvurderlig ressource. Vi hører det hele tiden. 'Pas på dig selv!' Dette er noget, vi alle skal abonnere på. At leve et sundt og roligt liv er den bedste måde at navigere i de udfordringer, vi står over for. Professionerne hos Regain kan hjælpe dig med at leve det fredelige liv, du fortjener.

Omfavn dit autentiske selv

Ligesom intet er ALT GODT, er intet heller DÅRLIG. Det er vigtigt at huske, at selv om skilsmisse ikke er noget nogen af ​​os planlægger og planlægger, kan det være en meget givende og vækstfyldt oplevelse. Dens behøver ikke at repræsentere en manglende realisering af en drøm, der gik galt. Det kan simpelthen være en katalysator til det bedste liv, du aldrig engang forestillede dig selv.

Ordtaket 'Intet er spildt' er en god måde at omformulere enhver situation. Ved at overveje, at alt, hvad du oplever, bringer værdi og erfaring ind i dit liv, kan selv uplanlagte, beklagende oplevelser - som skilsmisse - tjene som en lektion for dig at blive bedre af. Hvad er bedre at gøre på et sådant tidspunkt end at genkende dig selv med den, du er i dag.

Den person, der har taget nogle uventede vendinger i livet, men derefter fundet destinationen langt bedre end noget, der var planlagt! Omfavn dit autentiske selv! Tillad dig unapologetisk at blive fejet væk i et forhold til dig! Den bedste måde at placere dig selv på for et lykkeligt, sundt forhold er at blive ekspert i at være i et lykkeligt, sundt forhold til dig selv! Så her er dig og den fremtid, der er din til at tage!

Kilde: rawpixel.com